2-gangen menu aan 33€ en 3-gangen menu aan 39€

VOORGERECHTEN

Velouté van asperges
of
Burrata (+3€)
met rabarber en kruidenolie
of
Geroosterde venkel en rode biet
met tarator
of
Mergpijp met zuurdesemtoast
of
Vitello tonnato (+4€)
met appelkappers, tomaat en rucola
of
Ravioli van ossenstaart ( +4€)
in ossenstaartbouillon met beukenzwam
of
kroket van zwarte pens (+2€)
met gepekelde rode kool en mosterdmayonaise
of
Asperges a la flamande 3/5 stuks (+5€/+8€))
met ei, peterselie en boter

HOOFDGERECHTEN

Pasta pesto
met gekonfijte tomaat
of
Polenta (+2€)
met gebakken champignons en kruidencoulis
of
Stoverij van varkenswangen
met sla en frietjes
of
Onglet met pepersaus (+5€)
met veldsla en frietjes
of
Gebakken vis van de dag meunière (+6€)
met sla en frietjes
of
Wijtingrug met witte asperges
met jonge spinazie, krielaardappelen en beurre blanc
of
Salade niçoise (+3€)
met toro van tonijn
of
Saltimboca (+6€)
met pasta en marsalasaus

TAPAS

Spicy koreaanse kippenvleugels
14€ voor 6 stuks
of
Padronpepers
8€
of
Oesters fine de claire
€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
of
Blini's met haringkaviaar en zure room
14€ voor 6 stuks
of
Vegetarische Loempia
9€ voor 6 stuks
of
Kroketjes van ossestaart
12€

DESSERTEN

Dame Blanche
of
Tompoes
of
Tiramisu
of
Crème brûlée
of
Coupe colonel (+2€)
Huisgemaakte limoensorbet met een shot vodka

Enkel hoofdgerecht: 24€ + supplement
Ook een kinderkaart beschikbaar

Join us for lunch or dinner
Or just pop by for a drink or bite at the bar.
LUNCH Ma tot Vr: 12u - 14u (Woensdag gesloten)
DINER Ma tot Vr: 18u - 21u30 (Woensdag gesloten)