2-gangen menu aan 29€ en 3-gangen menu aan 36€
VOORGERECHTEN
Ceviche van koolrabi
ofVelouté van asperges
ofSchorseneer met bottarga van ei
ofScheermessen met gebrande tijm en rozemarijn
(supplement 3€)
of(supplement 3€)
Mergpijp met zuurdesemtoast
(supplement 3€ - 20min bereiding)
of(supplement 3€ - 20min bereiding)
Huisgemaakte Uuflakke met pickles
(supplement 3€)
(supplement 3€)
HOOFDGERECHTEN
Auberginerolletjes met feta en bulgur,
yoghurtsaus en pistache
ofyoghurtsaus en pistache
Gnocchi met tomatensaus, buratta en gremolata
(supplement 6€)
of(supplement 6€)
Zeewolf met asperge, zeekraal en beurre blanc
(supplement 6€)
of(supplement 6€)
Gebakken zeebaars met venkelsla
en gebakken krielaardappelen
(supplement 5€)
ofen gebakken krielaardappelen
(supplement 5€)
Stoverij van varkenswangen
met witloofsla en frietjes
ofmet witloofsla en frietjes
Entrecôte Holstein met pepersaus of kruidenboter, witloofsla en frietjes
(supplement 6€)
of(supplement 6€)
Presa Iberico Bellota met romige polenta, rode paprika en saus van chorizo en xérès
(supplement 7€)
(supplement 7€)
TAPAS
Normandische holle oesters
€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
of€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
Blini's met haringkaviaar en zure room
14€ voor 6 stuks
of14€ voor 6 stuks
Vegetarische Loempia
9€ voor 6 stuks
of9€ voor 6 stuks
Gefrituurde visreepjes met tartaarsaus
11€
of11€
Charcuterie
14€
14€
DESSERTEN
Dame Blanche
ofProfiteroles met huisgemaakt vanille ijs en chocoladesaus
ofCrème brulée met oranjebloesem
ofTaart met zoute karamel en chocolade
(supplement 2€)
of(supplement 2€)
Selectie kazen met rozijnbrioche en kweepeerchutney
(supplement 5€)
(supplement 5€)