2-gangen menu aan 29€ en 3-gangen menu aan 36€
VOORGERECHTEN
Asperge met gerookte zalm en citrusdressing
(supplement 2€)
of(supplement 2€)
Waterkerssoep
ofGegrilde sucrine met ansjovis en karnemelk
ofHuisgemaakte ossenstaartkroket
met mosterdmayonaise
(supplement 1€)
ofmet mosterdmayonaise
(supplement 1€)
Mergpijp met zuurdesemtoast
ofLangoustines met kruidenboter
(supplement 4€)
(supplement 4€)
HOOFDGERECHTEN
Verse pasta met pesto van groene asperges
met edamame en gebakken groene asperges
ofmet edamame en gebakken groene asperges
Gnocchi met broccolini, tomaat
en Fourme d'Ambert
(supplement 3€)
ofen Fourme d'Ambert
(supplement 3€)
Makreelfilet met venkel, ratatouille
en coulis van marjolein
ofen coulis van marjolein
Gebakken vis van de dag
met sla en gebakken krielaardappelen
(supplement 5€)
ofmet sla en gebakken krielaardappelen
(supplement 5€)
Eendenborst met hasselbackaardappel
en cognacsaus
(supplement 6€)
ofen cognacsaus
(supplement 6€)
Traag gegaarde varkensschouder
met gebakken rijst en currysaus
ofmet gebakken rijst en currysaus
Onglet bearnaise
met sla en frietjes
(supplement 4€)
met sla en frietjes
(supplement 4€)
TAPAS
Normandische holle oesters
€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
of€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
Blini's met haringkaviaar en zure room
14€ voor 6 stuks
of14€ voor 6 stuks
Vegetarische Loempia
9€ voor 6 stuks
of9€ voor 6 stuks
Goujonettes met tartaarsaus
11€
11€
DESSERTEN
Citroentaartje met rood fruit
ofDame Blanche
ofCrème brulée met oranjebloesem
ofTiramisu
ofSelectie kazen met rozijnbrioche en chutney
(supplement 5€)
(supplement 5€)