2-gangen menu aan 29€ en 3-gangen menu aan 36€
VOORGERECHTEN
Bagna cauda
warm bad van groenten
ofwarm bad van groenten
Noordzee vissoep
(supplement 2€)
of(supplement 2€)
Huisgemaakte hangop met gepekelde groenten
ofGeroosterde peterseliewortel met opgeklopte feta
ofGepaneerde kalfshersenen met choronmayonaise
(supplement 2€)
of(supplement 2€)
Huisgemaakte Uuflakke met pickles
(supplement 3€)
(supplement 3€)
HOOFDGERECHTEN
Gebakken hondshaai met krielaardappelen en sla
ofSkrei op Scandinavische wijze
met dillekorst, linzen, krielaardappelen en haringkaviaar
(supplement 5€)
ofmet dillekorst, linzen, krielaardappelen en haringkaviaar
(supplement 5€)
Tagliolini met boschampignons
(supplement 3€)
of(supplement 3€)
Vegetarische hutsepot
met Tierenteyn en toast
ofmet Tierenteyn en toast
Onglet à l'échalotte met verse frietjes en sla
(supplement 2€)
of(supplement 2€)
Parmentier van gekonfijte eend met espuma van waterkers
(supplement 6€)
(supplement 6€)
TAPAS
Normandische holle oesters
€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
of€21,00 voor 6 stuks of €4,00 per stuk
Blini's met haringkaviaar en zure room
14€ voor 6 stuks
of14€ voor 6 stuks
Vegetarische Loempia
8€ voor 6 stuks
of8€ voor 6 stuks
Gefrituurde visreepjes met tartaarsaus
11€
of11€
Charcuterie
16€
16€
DESSERTEN
Dame Blanche
ofProfiteroles met huisgemaakt vanille ijs en chocoladesaus
ofCrème brulée met oranjebloesem
ofTaart met zoute karamel en chocolade
(supplement 2€)
of(supplement 2€)
Selectie kazen met rozijnbrioche en kweepeerchutney
(supplement 5€)
(supplement 5€)